Skip to content

IRPA - AFC Keltik 2-1 (1-1)

Keltik kohtasi kauden neljännessä pelissä viitosen uuden tulokkaan Itärajan Palloilijoiden joukkueen. Ottelu pelattiin aurinkoisessa säässä Koillispuiston tekonurmella. Keltik lähti otteluun uudistetulla pelisysteemillä, joka loppujen lopuksi toimi vanhaa pelisysteemiä paremmin.

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntämistä ja 14 peliminuutin kohdalla numerolla 99 pelaava Tero Mustonen vei Keltikin 1-0 johtoon näyttävällä sijoituksella. IRPAN vastaisku nähtiin ottelun 24 peliminuutilla, kun Kettusen Miro-Markus neppasi pallon maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta. Ensimmäisellä puoliajalla Keltikillä oli muutamia maalintekopaikkoja, mutta maalinteko tuotti vaikeuksia taas kerran. Puoliajalle lähdettiin 1-1 lukemissa.

Puoliajalla käytyjen neuvottelujen jälkeen Keltik lähti toiselle puolikkaalle hyvällä peli-ilmeellä ja pallo pysyikin hyvin joukkueen hallussa. 60 peliminuutin jälkeen allekirjoittaneellakin oli paikkansa, mutta tukijalkakuti ei lirunut maaliin asti. Jos et itse tee, niin sitten vastustaja tekee. Näin kävi tällä kertaa 69 peliminuutilla, kun Petri Kiukas iski ottelun voittomaalin IRPALLE. Toisella puoliajalla keltaisia korttejakin jaettiin viisi kappaletta, joista Keltikille neljä.

Kokonaisuudessaan Keltikin peli-ilme oli hyvä ja palloa saatiin liikuteltua hyvin, vaikkei voittoa tällä kertaa irronnutkaan. Maalipaikkojakin oli riittävästi, mutta tällä kertaa maalinteko ei vain maistunut. Keltikin maalilla pelannut Thanh Duong piteli joukkuetta pystyssä hetkittäin upeilla pelastuksillaan. 
Seuraava ottelu pelataan sunnuntaina 11.6. klo 19 Mehtimäellä, kun vastaan asettuu NiemU.

#50